7.3.2005 järjestökoulutus Ruorissa

Marttapiiriliitosta Sanna Voutilainen oli kertomassa ja keskustelemassa järjestötoiminnasta ja luovutti yhdistykselle oman järjestötoiminnan ohjekansion.
Tilaisuuteen oli kutsuttu hallitus ja kaikki toimihenkilöt, mutta paikalla oli vain 10 henkeä.

Ruorin emännät Kirsti ja Kirsi olivat olleet Marttapiiriliiton järjestämällä "Munasta moneksi"- kurssilla
ja niinpä emäntämarttamme Kirsti oli valmistanut koulutustilaisuuteen osallistuville muhkeat käärepannukakut salaatin kera ja tilaisuuden päätteeksi kahvit.

Marttailta Ruorissa 9.3.2005

Menestystä uuteen keittiöön

Emäntämartta Kirsti Kleemola oli kutsunut martat ja matit tutustumaan Ruorin uudistettuun keittiöön. Tuliaisina veimme kaksi "keittiöapulaista" eli keittiöjakkaran ja kaksiaskelmaiset tikkaat ja paljon onnea ja kiitoksia taitaville ja ahkerille Ruorin emännille.

Uudistettua keittiötä ihastelemassa

Keittiö oli todella kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja emäntä oli kieltämättä erittäin tyytyväisen oloinen esitellessään hyviä ja käytännöllisiä ratkaisuja.

Lauluharjoitus marttojen kirkkopyhää varten

Marttaillan aikana harjoittelimme Marianpäivänä vietettävän Marttojen ja Nuorisoseuran yhteisen kirkkopyhän marttakuoron esittämää laulua "Tuhansin kielin".
Vt. kanttorina kyseisenä pyhänä toimiva Ari Luotonen näin ollen myös harjoitutti laulajia. Marttaillan ohjelmaan kuului lisäksi "munakurssilta" saadun reseptin mukainen salaattitarjoilu sekä ruiskääretorttu kahvin kera. Ohjelmassa oli myös arvontaa.