25.7. Pyhämaan uuden kirkon 200-vuotisjuhla

Martat ja matit valmistivat vanhan ajan juhlalounaan. Alkumaljana tarjoiltiin Louhisaaren juomaa. Ruokailijoita oli 124.  Päiväjuhlan päätteeksi järjestimme kahvitarjoilun. Tarjoiluväki oli pukeutuneena vanhan tavan mukaan valkoiseen puseroon, mustaan puolihameeseen, valkoiseen tarjoiluesiliinaan sekä tarjoilupäähineeseen.

 

1.8.  kesäasukkaiden sekä heinä- elokuussa syntyneiden kirkkopyhä.

Kahvitarjoilun hoitivat martat ja kustannuksista vastasivat Pyhämaan kaupat ja Ruori. Kahvivieraita kävi 85.

 

 

 

8.8. Kalasunnuntai

Jumalanpalveluksen jälkeen tilaisuus jatkui Telakanrannassa.  Martat tarjosivat kala- ja lihakeittoa sekä lopuksi kahvia mustikkapiirakoiden kera. Ruokailijoita  oli n. 90.

15.8.  Jalkapallosunnuntai 

Jumalanpalveluksen jälkeen Siikaisten ja Pyhämaan joukkueiden välinen jalkapallo-ottelu Kammelan kentällä. Väliajalla martat ja matit järjestivät tarjoilun: grillattuja makkaroita,  muurinpohjalettuja, kahvia, mehua ja pullaa. (Siikaisten joukkue voitti.)

 

27.8.  Viinimarjatalkoot

Hoitolaitoksessa olevan entisen martan viinimarjat poimittiin viranomaisen pyynnöstä neljän martan voimalla.  Puheenjohtaja ja sihteeri mehustivat marjat ja osa lahjoitettiin lähetystorilla myytäväksi ja osa säilöttiin marttojen omissa toimintatapahtumissa käytettäväksi.

30.8.2004  martat onnittelemassa Pyhämaan ala-asteen rehtoria

Ala-asteen rehtori Asmo Mattila vietti 50-vuotisjuhlaansa Pyhämaan Ruorissa  päässään oppilaiden tekemä "kunkku-kruunu". Martat ja Matit kävivät onnittelemassa päivänsankaria Salme-sihteerinsä muokkaaman varapäre-kortin  ja tyynyliinan kera. Marttojen lahjan luovuttivat puheenjohtaja ja sihteeri.