Puheenjohtajamme Irman 70-vuotisjuhla

Irman pihajuhlat 5.6.

Puheenjohtajamme Irma Maritta Salo täytti 2.6. 70 vuotta, mutta vietti syntymäpäiviään  sunnuntaina 5.6. Sää oli sateinen ja viileähkö, mutta onneksi kuitenkin paritalojen autokatos  oli käytettävissä ja suojasi vieraat sateelta. Marttojen onnittelutervehdyksen luovuttivat sihteeri Salme sekä rahastonhoitaja Aila.  Vieraiden joukossa oli nyös muita marttoja ja matteja sekä Irman naapureita,  kyläläisiä, tuttuja ja sukulaisia.  Olipa Siikaisten ex-marttapuheenjohta Pirkkokin tullut ystäväänsä onnittelemaan.                        

Yhdistyksemme lahjana luovutettiin lasienkelin lisäksi lahjakortti, jolla pujeenjohtaja sai tilata sopivan, marttapukukankaisen jakun  ja hopeisen marttaneulan.

Silakamperuni - niit fiinemppi ja kaffet  

Syntymäpäiväkutsussaan Irma kutsui vieraansa syömään "silakamperuni - niit fiinemppi", mutta ruokapöydän valikoima oli paljon monipuolisempi ja todella herkullinen.  Kahvitarjoilu oli tietysti ruokailun päätteeksi.

Kosija yllätti

Vieraat yllättyivät ja eniten varmasti päivänsankari,  jonka eteen ilmestyi mies kukkapuska kädessä   "vuodattamaan" rakkaudentunnustuksiaan nuoruuden rakastetulleen, Irmalle.  Kosintaseremonia huipentui siihen, että sulho vei morsiamensa!