31.10.2004 Pyhärannan 70-vuotiasta Marttayhdistystä onnittelemassa

Pyhämaan Marttayhdistyksen edustajina puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja kävivät onnittelemassa   70 vuotisjuhlaansa viettävää Pyhärannan Marttayhdistystä. Lahjaksi annoimme vieraskirjan.

 

2.11.   Mauste-esittely

Marttailta pidettiin Ruorissa  2.11. Tuula Jaako  oli esittelemässä Marale Oy:n mausteita ja muuta tuotantoa. Maisteltavina oli mm. erilaisia kastikkeita Tuotteita oli mahdollisuus myös tilata.

 

 

 

Hautausmaan siivoustalkoot   3.11.

Työnjohto ja korjuukalusto

Ari-suntio toimi työnjohtajana ja korjuukaluston käyttäjänä. Työtä " valvomassa"  paikalla oli  Rex-koira. 

Haravat heilumassa

Reippaita marttoja ja matteja oli siivoustalkoissa mukana lähes kaksikymmentä ikähaarukan ollessa  n. 50 - yli 80 vuotta.  Aluksi siivosimme vanhan hautausmaan.


Kahvitauko seurakuntakodissa

Kun vanha hautausmaan osa oli siivottu, talkoolaisille tarjottiin  srk-kodissa maukkaat kahvit ja sämpylävoileivät.

Haravoinnin loppukiri

Kahvitauon jälkeen siivosimme hautausmaan uuden osan  ja lopuksi uhrikirkon  edustan. Nyt oli  tämä Jumalan puisto todella puhdas ja  kaunis  ikäänkuin olisi "pessyt kasvonsa".

Talkoolounas Ruorissa

Hautausmaan tultua siivotuksi, haravoimme myös Ruorin maantien viereisen piha-alueen. Ruori tarjosi talkooväelle herkullisen lounaan seisovasta pöydästä. Lämpimät kiitokset Ruorin emännille! Samassa   yhteydessä luovutimme kuvassa olevan lasienkelin marttojen lahjana   70-vuotta täyttäneelle matille  Jarmo Jasmavaaralle.