Yhdistysten välinen lasten leikkipuistovälinekilpailu

Kevättalvella yhdistysten yhteispalaverissa esitetty idea lähti toteutumaan ja viisi yhdistystä otti   haasteen tosissaan ja päätti osallistua tähän leikkimieliseen kisaan. Työt oli määrä olla valmiina kesäkuun loppuun mennessä ja sijoitettuna  sovitulle leikkipuistopaikalle .

Kilpailuun osallistuivat Raulion Seudun PVY,  Kammelan Seudun PVY, Matkailuyhdistys,                              Nuorisoseura ja Marttayhdistys.   Kilpailusta sovittiin, että yhdistyksiä ei palkita, vaan voittajayhdistys saa ainoastaan " kunniamaininnan" ja artikkelin paikallislehteen. Aänestäneiden kesken sen sijaan arvotaan voittoja.

Kilpailutyöt valmiina odottamassa puiston avajaisia

Leikkipuiston avajaiset 7.7.2005  

Pyhämaan viikon torstaina leikkipuiston avajaisiin saapui nelisenkymmentä  osanottajaa: pieniä ryhmisläisiä hoitotäteineen,  äitejä ja isiä lapsineen ja isovanhempia lastenlapsineen. Puiston avauspuheen piti khra Juhani Kapiainen ja laulettiin yhdessä kanttori-sedän säestäessä kitaralla.

Martat tarjosivat kahvit ja mehua. Ilmassa oli todellista juhlan tuntua!. Aurinkoinen sää, leppoisa tunnelma ja lasten iloinen hyörinä tekivät tilaisuudesta hyvin miellyttävän.Yhtenä pikku ohjelmanumerona oli  Margit-tädin "lorupussi"-leikki pajumajassa.