Ostosmatka  12.11.2004

Matkailumarttamme Keetta hoiti ostosmatkan järjestelyt erinomaisesti.  Matkakohteina olivat Huittinen, Lempäälä ja Humppila. Osallistujia oli 36 henkeä,  joista Pyh ämaan marttoihin kuulumattomia oli kymmenkunta.

Huittinen

Ennen varsinaisia ostoksia piti ensimmäiseksi saada aamukahvit.  Syitä ilmeni monenlaisia:  Jotkut eivät  olleet ehtineet keittää kotona kahvia,  jonkun piti saada ottaa lääkkeet, joku oli nukkunut pommiin jne. Siispä poikkesimme Huittisissa baariin kahville.

Ensimmäisenä ostoskohteenamme oli Korpelan makkaratehtaan myymälä Huittisissa.

Kuljun Kartanon ostoskeskus Lempäälä

Toisena ostoskohteena oli Kuljun Kartanon kauppakeskus,  jota kansankielellä  nimitetään "pikku Keskiseksi" .  Tavaravalikoima oli varsin laaja ja monipuolinen. Liikkeen kahviossa osa kävi nauttimassa päiväkahvit.

Humppila

Kolmantena ostoskohteena oli Humppilan lasitehdas lähistöllä olevine liikkeineen. Lasitehtaan ruokalassa nautimme maukkaan aterian seisovasta pöydästä  ja sen jälkeen lähdimme kiertelemään  eri liikkeitä ja tekemään ostoksia.

Paluumatka

Sateinen ostospäivä pimeni iltaan ja oli kotiinlähdön aika.  Vielä tarkistus, että kaikki ovat mukana ja sitten vaan menoksi.   Matka kuljettiin turvallisesti Simolan linja-autolla ystävällisen ja taitavan kuljettajan ohjailemana.