Onnittelukäynti Annelin luona 15.11.

Kunto- ja terveysmarttamme Anneli täytti pyöreitä vuosia isänpäivänä ja  päätimme sen vuoksi käydä  onnittelemassa vasta seuraavana päivänä.  Puheenjohtaja ja sihteeri luovuttivat yhdistyksen puolesta  lahjana lasisen enkelin sekä martta-huivin. Onnittelijoina oli samanaikaisesti myös joukko muita marttoja.

Marttailta Ruorissa  22.11.2004

Marttaillan  järjesti Elma  kolmen tyttärensä kanssa.            

Narutyökurssi

Tuija Laiho opasti sisartensa Anjan ja Ullan avustuksella, miten naruja aukaisemalla ja sitomalla saatiin syntymään kauniita joulutähtiä ja ruusuja.  Mallina oli muutamia etukäteen tehtyjä paperikukkia. 


Ensiksi tutkittiin ja kierrätettiin mallikukkia pöydästä toiseen.

Kun mallikukat oli tutkittu, sitten vaan hommiin:  narunpätkien avaaminen oli hankalaa varsinkin jos kynnet sattuivat olemaan kovin lyhyet, mutta sitten "pitkäkyntisemmät" vähän auttoivat.  Äkkiä alkoi pöydille  ilmestyä kukkien näköisiä luomuksia, joista viimeistelyn jälkeen syntyi tosi nättejä joulutähtiä.  Jotkut innokkaimmat tekivät niiden lisäksi vielä ruusun.

Tässä marttaillan aikana kukkaan puhjenneita joulutähtiä.

Erikoiskahvien maistelu

Narutöiden ohessa illan ohjelmaan kuului myös erikoiskahvien maistelu. Maisteltavana  oli kuumaa  cappuccinoa  sekä kylmää  "Cafe au lait" ("latte") - maitokahvia kolmenlaisella makusävyllä vanilja, hasselpähkinä  ja toffee. 

Pikaista tervehtymistä

Korvaleikkauksessa olleelle yhdistyksemme jäsenelle  Juhani-matille  lähetimme  päreeseen piirretyn kortin, jolla toivotimme  pikaista tervehtymistä. Päreen taakse  jokainen marttaillassa mukana ollut martta ja matti kirjoitti myös nimensä.