26.3.2006 MARIANPÄIVÄNÄ MARTTOJEN JA NUORISOSEURAN YHTEINEN KIRKKOPYHÄ

Marianpäivän jumalanpalvelus

Leena Airikkala ja Mika Sjöblom toivottivat kirkkoon tulijat tervetulleiksi.


Suomen lippu sekä marttajärjestön ja nuorisoseuran liput juhlistivat alttarin vieressä yhteistä jumalanpalvelusta.

Jumalanpalveluksen tekstinlukijana oli marttojen varapuheenjohtaja Armi Kaupinsalo.

Kolehdinkantajina olivat marttayhdistyksesta Jorma Jalava ja NS:sta  Tuire Erholm. Kirkonmenojen päätyttyä lippukulkue siirtyi kirkosta srk-kotiin. Suomenlippua kantoi Mika Toivonen airueina Armi Kaupinsalo ja Jorma Jalava, Ns:n lipunkantajana oli Anneli Laurila ja marttajärjestön lippua kantoi  Leena Airikkala.

Marianpäivän päiväjuhla srk-kodissa

Kun liput olivat saapuneet srk-kotiin paikoilleen, Marttojen varapuheenjohtaja Armi Kaupinsalo lausui tervehdyssanat, jonka jälkeen yhteisellä ruokarukouksella aloitettiin ruokailu. Tarjolla oli kasviskiusausta ja salaatteja muine lisukkeineen. Keittiössä olivat työssä  Helena Heijari, Anneli Laurila ja Lilja Imppu.

Ruokailun jälkeen ohjelma jatkui Mika Sjöblomin puheella "125.vuotiaalle  Nuorisoseurajärjestölle". Aila Pöylä lausui runon "Maria, Herran piikanen",  Mika ja Teemu Sjöblom esittivät lauluja kanttori Ari Stenmanin säestäessä ja päätöspuheen piti khra Juhani Kapiainen ja sen jälkeen laulettiin ylistysvirsi "Jo mahtaisimme yötä ja päivääkin kiittää".  Sen jälkeen liput poistuivat salista Varsainaissuomalaisten laulun saattelemana. Tilaisuuden lopuksi oli kahvitarjoilu.