1.4.2006  EVANKELIOIMIS- JA PERHETAPAHTUMA

Pyhämaassa järjestettiin varsin suurimuotoinen perhetapahtuma, jonka toteuttamisvastuussa oli Pyhämaan seurakunta ja Kansan Raamattuseura.  Kansan Raamattuseuraa edustivat Sari Behm, joka piti jumalanpalveluksen saarnan ja toimi myös juontajana NS:n talon tapahtumassa, sekä evankelistoina ja mannekiineina toimineet Virpi Miettinen ja Carmen Mäkinen.

Tilaisuuden ohjelmaa olivat järjestämässä monet paikalliset ja ulkopuoliset yritykset ja yhteistyökumppanit.  NS:n talon koristelun hoiti raumalaisliike Artessa. Paikallisia   olivat Ravintola Pyhämaan Ruori, joka hoiti ruoka- ja kahvitarjoilut, NS (tilat), Pyhämaan martat, joka järjesti lapsille ongintaa, koululaisten lauluesitykset kanttorin säestämänä sekä seurakunnan edustajien  puhe- ja lauluohjelmat. Tilaisuuden liput suunnitteli ja valmisti marttojen sihteeri.

Pitopöytä katettuna

Jumalanpalveluksen jälkeen perhetapahtuma jatkui ruokailulla NS:n talossa, jonne Pyhämaan Ruori oli valmistanut herkullisen pitopöydän.

Mannekiininäytös

Yleisöä oli tullut jonkin verran myös Pyhämaan ulkopuolelta: mm. Tarjan tytär Sini oli tullut Porista katsomaan, millaiselta äiti näyttää mannekiinina. Ammattilaismannekiinien lisäksi mannekiineina esiintyi suuri joukko paikallisia asukkaita vauvasta mummoikäisiin. Asusteet olivat uusikaupunkilaisista liikkeistä: Vaatetalo Mariellasta, Ateljee Elinasta ja Kenkätalo Alinasta,   Kampauksista huolehti ukilainen liike Hiusmekka.

Marttojen ongintatapahtumasta, puhe- ja musiikkiohjelmista ei ole kuvia käytettävissä.