20.-24.5.2006  Vanhojen lelujen näyttely

Sunnuntaina 21.5. Pyhämaassa vietettiin "lelusunnuntaita", jonka toteuttivat seurakunta ja martat. Perjantai-iltana Irma ja Salme olivat ottamassa leluja vastaan ja järjestelivät näyttelyä.

20.5. Peruspalveluministeri Liisa Hyssälä tutustumassa lelunäyttelyyn

Lauantaina 20.5. tuotiin vielä lisää leluja ja Salme oli tekemässä näyttelyn viimeistelyt, koska tuli tietoon, että oli tulossa ministeritason näyttelyvieras.  Peruspalveluministeri Liisa Hyssälä oli näet Pyhämaassa uuskaupunkilaisen seurueen kanssa  "Kesän avausta" suorittamassa Ruorissa ja seurue kävi tutustumassa myös lelunäyttelyyn. Salme esitteli näyttelyn.  Oli mielenkiintoista havaita, kuinka kaikille tavallaan palautuivat mieleen omat lapsuudenaikaiset lelut ja leikit ja löytyi ikäänkuin "yhteinen sävel" leluja tarkasteltaessa. Ministeri oli epäilemättä ihastunut näyttelyyn, mistä osoituksena tuli jälkeenpäin henkilökohtainen kiitoskortti. 

21.5. Lelusunnuntai

Jumalanpalveluksen päätyttyä oli marttojen järjestämä ruokailu srk-kodissa. Tarjolla oli kasvislaatikkoa ja salaatteja sämpylöiden kera sekä kahvit. Keittiössä olivat työssä Irma, Leena, Elma, Anja ja Salme.

Ruokailun jälkeen lelunäyttely "virallisesti" avattiin.  Erikoisuutena  oman esittelynsä sai Tarja Kapiaisen erittäin  vanha ja hyvin säilynyt arvokas nukke.

Nukke-esittelyn jälkeen yleisö pääsi tutustumaan näyttelyyn ja muistelemaan omia leikkiaikojaan.

22.5. Perhepäiväkodin väki tutustui lelunäyttelyyn

Salme oli esittelemässä näyttelyn ja mielenkiintoa pienillä vierailla riitti.  Monet  kokeilivat keinuhevosella ratsastamista ja sota-aikaisella Jarkon pienoistykillä oli hauska ampua puukuulia. Lopuksi näyttelyvieraille tarjottiin mehua ja pipareita.

25.5. Ala-asteen 3. -6. -luokkalaiset  lelunäyttelyssä

Opettaja Satu Mattila toi keskiviikkona ala-asteen neljä luokkaa tutustumaan näyttelyyn, jonka Salme oli esittelemässä.  Näyttelyvieraille oli lopuksi järjestettynä mehu-  ja keksitarjoilu.